Δύο από τους μεγάλους τους χορηγούς ευχαρίστησαν στο Πευκοχώρι ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν μία ακόμα χορηγική συνεργασία καθώς και μία συμφωνία για υποστηρικτή.

Αναλυτικά:

«Η Ευρώπη87 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό:Ψαροταβέρνα η Ακτή Βλάχου για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα. Η επιχείρηση εδράζεται στο Πευκοχώρι και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από άριστες πρώτες ύλες».

«Ο σύλλογος θα ήθελε να συγχαρεί τους μεγάλους χορηγούς Super Market Proton Πευκοχωρίου και Πολυχρόνου για την πολυετή και αμέριστη συνεισφορά τους στην ομάδα μέχρι σήμερα. Οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο Πευκοχώρι και το Πολύχρονο αντίστοιχα και διαθέτουν στο καταναλωτικό κοινό άριστης ποιότητας προιόντα».

«Η ομάδα θα ήθελε να ανακοινώσει την ευγενή χορηγία του ξενοδοχείου Ρηγάκη προς το σωματείο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Πευκοχώρι και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο:http://www.rigakishotel.com/el».

«Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει και να καλοσωρίσει τον νέο της υποστηρικτή την Σπιτική Πίτα που εδρεύει στο Διονύσιου Χαλκιδικής και το κρουασάν της επιχείρησης έχει ρέντα».