«Ντροπή και αποτροπιασμό »

Μία ημέρα μετά από τα επεισόδια που έγιναν στο Μετς και τον τραυματισμό των φίλων του Εθνικού το Παγκράτι μέσω ανακοίνωσής του καταδίκασε τα όσα συνέβησαν κάνοντας λόγο για ντροπή και αποτροπιασμό.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του ΑΟ Παγκρατίου σέβεται απεριόριστα και τιμά την τεράστια ιστορία αλλά και την μεγάλη προσπάθεια του ιστορικού σωματείου του Εθνικού Πειραιά. Παράλληλα δεν είχε ποτέ τίποτα να χωρίσει με τους πιστούς φίλους του, τους παράγοντες και τους αθλητές, και στα πλαίσια αυτά θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να περιφρουρήσει με πρόσθετα μέτρα ασφαλείας την ομαλή παρακολούθηση του αγώνα.

Λυπούμαστε βαθύτατα για τα επεισόδια και τον τραυματισμό των φιλάθλων, και αισθανόμαστε ντροπή και αποτροπιασμό για όσα έλαβαν χώρα. Τονίζουμε όμως, και αυτό είναι η πραγματική αλήθεια, ότι τα άτομα που τα προκάλεσαν δεν έχουν καμία σχέση με τον φίλαθλο κόσμο του Παγκρατίου, και μάλιστα τους είδαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο, και μπήκανε δε μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια απαλοιφής κάθε μορφής βίας στο γήπεδο μας, και πλέον θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια των αγώνων μας. Ζητάμε συγνώμη ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αιφνιδιαστήκαμε, τόσο εμείς όσο και η αστυνομία, η οποία ήταν ολιγομελής και δεν κάλεσε γρήγορα ενισχύσεις. Ευχόμαστε από καρδιάς την ταχύτερη ανάρρωση του άτυχου φιλάθλου και καλή επιτυχία στην αγωνιστική προσπάθεια του Εθνικού».


Σχόλια