Σκληρή ανακοίνωση λόγω των πολλών παραπόνων που έχουν από τη διαιτησία του αγώνα με την Κύμη εξέδωσε ο Φίλιππος. Μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τοποθέτηση του Δημήτρη Γκίμα.

Η ανακοίνωση: «Όχι στα τζάκια και στην οικογενειοκρατία, όχι σε ορισμούς σκιτζήδων σε βάρος μας, όχι στους φρουρούς της Αχαΐας, όχι στους προστάτες, όχι στον βιασμό της νοημοσύνης μιας ολόκληρης πόλης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που έδωσε και την ψυχή του για τη φθάσει στη νίκη η ομάδα μας».

Ενώ ο έμεπιρος τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μου αρέσει να μιλάω αν δεν δω στο video το παιχνίδι αλλά κάποτε θα πρέπει και εμάς να μας σεβαστούνε. Δεν τυχαίνουμε σεβασμού από τους διαιτητές παρότι τον αξίζουμε.

Δεν εννοώ ότι κάνουν εσκεμμένα λάθη. Δεν μπαίνω σ’ αυτή τη λογική ούτε με ενδιαφέρει. Απλά δεν μας σέβονται και σήμερα το πληρώσαμε. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα εδώ. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας στο προηγούμενο παιχνίδι και της μισής σήμερα οφείλεται στον κόσμο και ειδικά στα μικρά παιδιά που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες.

Αυτό που πήγαμε να κάνουμε σήμερα θα ήταν μια νίκη ιστορική. Τα μεγέθη είναι διαφορετικά και σίγουρα δεν έχουμε την ευκαιρία κάθε φορά να κάνουμε τέτοιες νίκες. Συνεχίσουμε να αναζητούμε τις 5 νίκες που θα μας βάλουν στα play-out. Συνεχίζουμε όλοι μέχρι το τέλος. Θα είμαστε όρθιοι μέχρι το τέλος. Δεν απογοητευόμαστε».