Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινάει για την ομάδα του Δούκα από το Ψυχικό. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη θα αντιμετωπίσει αυτή του Γιώργου Ρεμεντέλα (6/2 17:00) έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι αλλά και το… προσπέρασμα στην βαθμολογία.

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, Δούκας και Ψυχικό αναμετρήθηκαν στο Δαϊς με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν στην κυριολεξία στο ένα σουτ (76-78).

Έκτοτε, τα πράγματα έχουν αλλάξει για την ομάδα του Αμαρουσίου. Ο Μάριος Γούναρης αποχώρησε για να τον αντικαταστήσει ο Σάββας Συμεωνίδης και προστέθηκαν στο ρόστερ οι Νικ Παύλος και Αλέξης Κυρίτσης για να την βοηθήσουν να πανηγυρίσει έξι νίκες με το τέλος του πρώτου γύρου.

Στο κλειστό του Ψυχικού θα αναζητήσει την έβδομη η οποία και θα την ανεβάσει στο βαθμολογικό πίνακα, με τον Σάββα Συμεωνίδη ωστόσο, να έχει ακόμα προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο δάχτυλο, ενώ ο Γιάννης Ροδοστόγλου θα επιστρέψει τον Μάρτιο μετά την αρθροσκόπηση στην οποία έχει υποβληθεί.

Για τον αγώνα κόντρα στο Ψυχικό, ο Ίακωβος Μιλεντίγιβιτς τόνισε πως «ξεκινάει ένας γύρος για εμάς με πολύ δύσκολα παιχνίδια. Το Ψυχικό είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως έδειξε και στον πρώτο γύρο όπου μας κέρδισε με δύο πόντους, στην τελευταία φάση ουσιαστικά. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, πρέπει να έχουμε προσήλωση στον στόχο που είναι η νίκη και πρέπει οπωσδήποτε το Σάββατο να κερδίσουμε. Είναι μια δύσκολη έδρα και πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά. Είναι μια ομάδα που τρέχει το Ψυχικό, μία ομάδα που είναι δουλεμένη, έχει έμπειρα παιδιά, καλούς παίκτες και πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι πάση θυσία».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Μιχάλογλου δήλωσε: «Εμείς προσπαθούμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στο scouting και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε ότι βλέπουμε στο κάθε παιχνίδι. Από κει και πέρα, χάσαμε δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα μας, τώρα θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί στην έδρα του Ψυχικού. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο στο Περιστέρι και νομίζω πως αυτό μας στοίχισε πάρα πολύ στο παιχνίδι. Από κει πέρα όμως, έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα πέντε τελευταία παιχνίδια και νομίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι γιατί χρειαζόμαστε νίκες για να σώσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κάνουμε και κάτι καλύτερο».