Τη φανέλα του Εθνικού θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανεξαρτήτως κατηγορίας, ο Φώτης Βασιλόπουλος με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που εν μέσω της σεζόν ανανεώνω συνεργασία. Στον Εθνικό έχω νιώσει ζεστασιά, αγάπη και εμπιστοσύνη και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα που δέχτηκα πρόταση παραμονής, πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά. Και η κίνηση της διοίκησης έγινε σε μια περίοδο, που κάποιοι προσπαθούσαν να κάνουν κακό και να σπείρουν την διχόνοια. Νομίζω πήραν την κατάλληλη απάντηση. Ο Βασίλης και ο Δημήτρης έχουν κάνει πάρα πολλά για τον Εθνικό και για μας τους παίκτες, ήρθε η ώρα να το ανταποδώσουμε και να βάλουμε πλάτη σε αυτούς και στην ομάδα. Όσο θα με θέλουν στον Εθνικό, εγώ θα είμαι εδώ», σχολίασε αμέσως μετά την συμφωνία ο Φώτης Βασιλόπουλος.

Από την άλλη η ανακοίνωση του συλλόγου σημείωσε: «Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φώτη Βασιλόπουλο και για τη σεζόν 2016-17. Με αυτή την κίνησή της στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τις μελλοντικές της προθέσεις.

Το τμήμα Μπάσκετ έχει παρελθόν, παρόν και κυρίως μέλλον και ο Φώτης Βασιλόπουλος θα φορά τη γαλανόλευκη φανέλα για - τουλάχιστον - ακόμα μια αγωνιστική περίοδο, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα».