Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης νιώθει την ανάγκη να δείξει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και την κοινωνική ευαισθησία που πρέπει να διακατέχει τον αθλητισμό. Για αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην δράση του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού» για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν βίαια από την πατρίδα τους και έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με πολλές κακουχίες. Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε να υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης όλων των απαραιτήτων το Σάββατο 12/3 στο κλειστό Γυμναστήριο Κύμη «Νίκος Μαρίνος» κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας μας με το Περιστέρι, καθώς επίσης και στα γραφεία της ομάδας μας καθημερινά από τις 10:00 ως τις 14:00 μέχρι την Παρασκευή 18/3.

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία της ομάδας μας την Δευτέρα 21/3 σε σημείο συγκέντρωσης που έχει οριστεί από «Το χαμόγελο του Παιδιού». Καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και να δείξουμε όλοι μαζί την αλληλεγγύη μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν κάποιοι συνάνθρωποι μας.

Τα είδη που θα συγκεντρώνουμε είναι τα εξής:

Για τα νεογνά και βρέφη χρειαζόμαστε:

● Πάνες
● Μωρομάντηλα
● Βρεφικό γάλα (σκόνη)
● Ρυζάλευρο
● Βρεφικές Κρέμες (σκόνη)
● Έτοιμες βρεφικές τροφές
● Κρέμες συγκάματος (Sudocream, Fissan, Penaten)
● Παιδικά Καροτσάκιa
● Μάρσιπους
● Θερμός

Για τα παιδιά κάθε ηλικίας χρειαζόμαστε:

● Ατομικούς χυμούς
● Κρουασάν
● Μπισκότα
● Σταφίδες
● Κριτσίνια /Κράκερ/Φρυγανιές

Απαραίτητα είδη:

● Ατομικά νερά
● Παιδικά αντιηλιακά
● Νυχοκόπτες
● Σκηνές
● Κουβέρτες
● Sleeping bags
● Πλαστικά ποτήρια και πλαστικά κουτάλια
● Καπέλα
● Χαρτί υγείας

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης «Το χαμόγελο του Παιδιού»: http://www.hamogelo.gr/4-1/2925/To-Xamogelo-toy-Poidioy-sygkentronei-farmaka--eidh-proths-anagkhs-koi-trofima-gia-ta-poidia-prosfyges-metanastes-

Πηγή: gskimis.gr