Στην... αντεπίθεση ο Εθνικός

Τη δική τoυ απάντηση στα όσα υποστηρίζει με την ανακοίνωσή της η Δόξα Λευκάδας για τα όσα έγιναν πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου έδωσε ο Εθνικός που κάνει λόγο για απειλές από τους νησιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ευτυχώς το κλειστό της Καλλιθέας ήταν κατάμεστο, υπήρχαν πολλοί ουδέτεροι μπασκετικοί που παρακολούθησαν το ματς και έχουν άποψη. Ο αγώνας έγινε σε ατμόσφαιρα "εκκλησίας" και το βίντεο είναι μάρτυρας όσων συνέβησαν στο γήπεδο. Αλλωστε εδώ και χρόνια, ουδείς έχει παραπονεθεί για τη φιλοξενία του Εθνικού, ακόμα και ορισμένες φορές που στο παρελθόν οι φίλαθλοι παρεκτράπησαν, ζητήσαμε συγνώμη...

Εσείς δεν είδαμε να κάνετε το ίδιο στον πρώτο γύρο, στη Λευκάδα. Οταν δέχθηκαν αντικείμενα οι παίκτες μας και επίθεση ο επικεφαλής του τμήματος κ. Δέρβος, που μάλιστα κινδύνεψε και με σύλληψη, επειδή θέλησε να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας για να προστατευτεί!!! Τότε δεν είπαμε κάτι, αλλά προφανώς αυτο το εκλάβατε ως αδυναμία. Γι αυτό και μαθήματα ήθους δεν χρειαζόμαστε εμείς, αλλά εσείς.

Είναι προφανές ότι η πορεία της Δόξας δεν είναι η αναμενόμενη και μετά τις συνεχόμενες ήττες αναζητούνται πάντα δικαιολογίες. Ειδικά για μια ομάδα με σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ από του Εθνικού... Και είναι μάλλον τιμητική η διαφορά των 15 πόντων για σας, προϊόν της προστασίας που τύχατε από τον διαιτητή κ. Αναστόπουλο.

Και για να τελειώνουμε, μια συμβουλή. Βρείτε μεταξύ σας εκεί στη Λευκάδα, αποφασίστε αν κάνατε σωστά που διοργανώσατε το φάιναλ φορ γυναικών, διότι διαβάζουμε τελευταία ότι υπάρχει εμφύλιος στο νησί... Δεν σας ρώτησαν, δεν σας άφησαν να κάνετε προετοιμασία κλπ. Οταν τα βρείτε και συμφωνήσετε, συνεχίζουμε την όποια συζήτηση. Αν έχουν στερέψει όλες οι άλλες δικαιολογίες, δεν σας φταίμε εμείς για κάτι.

ΥΓ.: Οι ύβρεις και οι απειλές εδώ και μήνες από ανθρώπους της Λευκάδας στο επίσημο e mail της ομάδας, είναι στη διάθεση κάθε υπευθύνου. Μαθήματα ήθους κατά τα άλλα».

Σχόλια