Στο 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου βρέθηκαν ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Δημήτρης Κατιάκος και μοίρασαν προσκλήσεις για το εντός έδρας παιχνίδι με το Παγκράτι.

Τους «ροσονέρι» θα φιλοξενήσουν το Σάββατο (02/04, 17.00) στο «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α2, οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη και «καίγονται» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου στη μάχη που δίνουν φέτος για σωτηρία. Οι δύο παίκτες, συνοδευόμενοι από το γενικό αρχηγό του Περιστερίου Γιώργο Παρδακίδη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του σχολείου και μοίρασαν στα παιδιά διακόσιες προσκλήσεις για το σπουδαίο ματς με το Παγκράτι.

Η ανακοίνωση: «O Γ.Σ. Περιστερίου θα δώσει το Σάββατο (02/04, 5 μ.μ.) ακόμη μία μεγάλη μάχη στο «Αν. Παπανδρέου», αυτή τη φορά με αντίπαλο το Παγκράτι. Ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Δημήτρης Κατιάκος επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Παρδακίδη, και μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι 200 προσκλήσεις που είχαν στα χέρια τους εξαντλήθηκαν από τους μαθητές! Με δεδομένη τη δίψα του κόσμου για ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά, αλλά και την κρισιμότητα του αγώνα, είναι βέβαιο ότι το «Αν. Παπανδρέου» θα είναι καυτό στη μεγάλη αυτή αναμέτρηση. Εκ του γραφείου Τύπου».

Πηγή: superbasket.gr