Η νίκη της Δόξας Λευκάδας επί του Φάρου, έδωσε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας, της Α2 κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), τόσο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, όσο και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δημήτρη, το παιχνίδι με τον Φάρο ήταν πολύ σκληρό και κρίθηκε στο τέλος. Θεωρείς ότι κάποια δύσκολα σουτ και η έδρα έκριναν τον νικητή;

«Θεωρώ ότι το πάθος ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή. Ήταν πολύ σημαντικό που δεν παρατήσαμε το ματς όταν ξέφυγε στο σκορ ο Φάρος, παλέψαμε, το γυρίσαμε, μείναμε στο παιχνίδι και κερδίσαμε. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο κάποια σουτ αλλά κλειδί νομίζω ότι ήταν το πάθος».

Με την εμπειρία που έχεις, πως βλέπεις να διαμορφώνεται η κατάσταση στην κορυφή μέχρι το τέλος της σεζόν; Ποια ομάδα θεωρείς ότι θα πάρει το απ’ ευθείας εισιτήριο για την άνοδο και ποιες θα παλέψουν για το δεύτερο;

«Θεωρώ ότι ο Φάρος έχει το προβάδισμα. Είναι πολύ έμπειρα παιδιά και νομίζω ότι θα κάνουν τις νίκες που χρειάζονται μέχρι το τέλος της σεζόν, για να πάρουν το απ’ ευθείας εισιτήριο. Από εκεί και πέρα, θα γίνει μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση, μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Την επόμενη αγωνιστική, έχετε επίσης ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Προμηθέα. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το ροζ φύλλο;

«Παίζουμε απέναντι σε άλλη μία σπουδαία ομάδα. Νομίζω ότι προτεραιότητα μας, είναι να κοιτάξουμε την ομάδα μας και πως θα ετοιμαστεί καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αλλά πρώτα απ’ όλα κοιτάμε την ομάδα μας».