Σε διαφορετικό γήπεδο θα δώσει ο Προμηθέας τα πέντε τελευταία παιχνίδια του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και εκείνα των πλέι οφ. Οι Πατρινοί δε θα αγωνίζονται πλέον στο κλειστό της ΕΑΠ και θα χρησιμοποιούν ως γήπεδο εκείνο της Παναχαϊκής.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του Προμηθέα πως οι υπόλοιποι εναπομείναντες φετινοί αγώνες μας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γήπεδο της Παναχαϊκής. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που τους προκαλούμε, αλλά θέματα Αρχής δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη σημερινή Διοίκηση της Ε.Α.Π».

Και επίσης: «Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη Διοίκηση της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης για την θετική ανταπόκριση και την αποδοχή του αιτήματος μας για χρησιμοποίηση του κλειστού γηπέδου της ως έδρα της Ανδρικής ομάδας στους εναπομείναντες αγώνες μας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας 2015-16. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση από τη ζέση και την προθυμία με την οποία μας υποδέχθηκαν και προσμένουμε σε μια γόνιμη συνεργασία».