Με νωπές ακόμη τις μνήμες από την ήττα στο Παγκράτι, η οποία το κράτησε σε κατάσταση... συναγερμού αναφορικά με την αποφυγή των πλέι άουτ, το Ψυχικό προετοιμάζεται για μια "καυτή" τριάδα αγώνων με τους ισχυρούς της κατηγορίας (Εθνικό, Φάρο Κερατσινίου και Προμηθέα Πατρών). Η προσοχή της ομάδας των Βορείων Προαστίων έχει στραφεί τώρα στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/4) με τον Εθνικό, στο οποίο είναι αναγκασμένη να παλέψει για τη νίκη. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα (Παρασκευή), με τον Φίλιππο Μοσχοβίτη να αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για τον κόουτς Γιώργο Ρεμεντέλα.

Ο έμπειρος γκαρντ ο οποίος δεν αγωνίστηκε τη περασμένη εβδομάδα στο Μετς, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από λουμπάγκο στη μέση και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί. Ο Μοσχοβίτης κάνει εντατικές θεραπείες με ενέσεις, όμως οι πιθανότητες να προλάβει τη συνάντηση με τον Εθνικό είναι λιγοστές, καθώς ακόμη και αν συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα, είναι σαφώς ανέτοιμος... Το ευχάριστο για το Ψυχικό είναι ότι θα αγωνιστεί κανονικά ο Βασίλης Αγγελακόπουλος. Ο 36χρονος φόργουορντ ξεπέρασε σε χρόνο - ρεκόρ το διάστρεμμα που υπέστη στην αναμέτρηση με το Παγκράτι (η απώλεια του οποίου στοίχησε στους "κυανοκίτρινους" και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Ρεμεντέλα.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη, καθώς δεν έχουν ξεφύγει ακόμη τον κίνδυνο", σχολίασε ο έμπειρος προπονητής σχετικά με τη συνάντηση με τον Εθνικό και πρόσθεσε: "Ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως καλοί είμαστε και εμείς. Θα δώσουμε τη μάχη μας και ο καλύτερος ας κερδίσει...".

Πηγή: basketblog.gr