Ο Φάρος επέστρεψε στις νίκες με την εντός έδρας επικράτηση επί του Δούκα, ωστόσο οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Κάρδαρη και τον οποίο κατονομάζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά από το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά: «Το πρωτάθλημα της Α2 φέτος, πέρα από το πιο ποιοτικό από πλευράς ρόστερ των ομάδων των τελευταίων χρόνων, καθίσταται και το πιο σκληρό και ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών επίσης, δεδομένου του κανονισμού της κατάταξης που υφίσταται.
Σήμερα στο Κερατσινί διεξήχθη ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ομάδα του Δούκα, η οποία και είναι εξαιρετική.

Όμως αντιμετωπίσαμε το φαινόμενο του κ. Κάρδαρη . Ο κος Κάρδαρης, ήρθε στο Κερατσινί να μας υπενθυμίσει στιγμές απείρου κάλλους, που έχουμε ξαναβιώσει μαζί του στην Εσκανα . Από τότε ξέραμε ποσό κακός διαιτητής είναι . Σήμερα, ανακαλύψαμε ότι είναι και προκλητικός στη συμπεριφορά του . Ας δεχτούμε λοιπόν ότι ήταν σε άλλη μια κακή μέρα απέναντι μας. Τις εξυπνάδες του στυλ «Έχουμε παραγνωριστεί» και διαφορά άλλα, του τα επιστρέφουμε . Τον ενημερώνουμε ωστόσο, ότι δεν γίνεται να παραγνωριστεί μαζί μας, διότι δεν παραγνωριζόμαστε με ανθρώπους του επιπέδου του. Μάλλον μπερδεύεται μ” αυτούς που ο ίδιος παραγνωρίζεται…

Στις υπόλοιπες 6 στροφές του Πρωταθλήματος, ας ελπίσουμε ότι δε θα αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα, κακής διαιτησίας και προκλητικής συμπεριφοράς. Ζητάμε λοιπόν την προστασία της Κ.Ε.Δ. από τέτοια φαινόμενα.
Οι κύριοι Θεωνάς και Ανδρικόπουλος κατάφεραν να κρατήσουν τον αγώνα σ” ένα επίπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κλείνοντας, ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Δούκα».