Ο Φάρος είναι το μεγάλο φαβορί στα πλέι οφ που κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη με την ομάδα του Κερατσινίου στην πρώτη φάση να χρειάζεται μόλις μία νίκη κόντρα στο Παγκράτι ώστε να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Οι νεοφώτιστοι αφού συνεχάρησαν το Παγκράτι για την είσοδό του στα πλέι οφ ενημέρωσαν πως η είσοδος στο πρώτο παιχνίδι τρων δύο ομάδων θα είναι ελεύθερη.

Συγκεκριμένα: «Η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του Φάρου Κερατσινίου θα ήθελαν να συγχαρούν το Παγκράτι για την καταπληκτική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και την είσοδό του στους αγώνες των πλέι οφ. Ως γνωστόν, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παγκρατίου στο «Π. Νικολαίδης» την Τετάρτη(1/6) για την πρώτη φάση των πλέι οφ. Δεδομένης της καλής σχέσης των δύο ομάδων, η Διοίκηση του Φάρου μας θα ήθελε να καλέσει όλους τους φίλους τόσο της ομάδας μας όσο και της ομάδας του Παγκρατίου στο παιχνίδι της Τετάρτης ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως αρμόζει σε όλα τα γήπεδα. Η είσοδος στο ματς θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους όσους θέλουν να παραβρεθούν με τους φίλους τους και τις οικογένειές τους.

Το μπάσκετ είναι γιορτή! Ελάτε στο γήπεδο να το απολαύσουμε!Σας περιμένουμε!».