Η μεγάλη νίκη στην Καλλιθέα επί του Εθνικού έφερε πλέον την Κύμη μόλις μια νίκη πριν την απ” ευθείας άνοδο στην Α1 και ο Βασίλης Μπρατσιάκος δεν είχε λόγο να μην είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο χθεσινό ντέρμπι που έφερε την ανατροπή τίτλου!

Ο κόουτς της Κύμης στάθηκε στην συγκέντρωση των παικτών του, στην πίστη που είχαν όλοι στο πλάνο, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει του ντέρμπι με τον Φάρο ζητώντας απ” όλους σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο eviabasket.gr:

«Από την αρχή της εβδομάδας συμφωνήσαμε με τους παίκτες μου, εκτός του αγωνιστικού πλάνου που είχαμε ετοιμάσει, ότι όπως και να πάει το ματς, εμείς πρέπει μέχρι το τέλος να μείνουμε ενωμένοι σε ότι άσχημο μας παρουσιαστεί και με πίστη για τη νίκη μέχρι το τέλος.

Αυτό ακριβώς και έκαναν τα παιδιά και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτούς! Έκαναν σπουδαία αμυντική δουλειά, το εγώ ήταν για ένα ακόμα ματς κάτω από το εμείς, πίστη στο πλάνο, στο προπονητικό team, στον συμπαίκτη και όλοι μαζί μια γροθιά έδωσαν τα πάντα για τη μεγάλη νίκη.

Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Κουμιώτες και σε όλους αυτούς που πραγματικά χαίρονται για εμάς.

Είμαστε ταπεινοί, άλλωστε το ήθος αυτής της ομάδας είναι σε όλους γνωστό, έχουμε δύο ακόμα μεγάλους τελικούς, σκυμμένο κεφάλι και σκληρή δουλειά και αυτή την εβδομάδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μου Ισίδωρο Κουτσό (ατελείωτη μελέτη και ξενύχτι), στον κατάσκοπο μας Νίκο Κότσιαρη και στον γυμναστή μας Δημήτρη Πασπαλά που έχει καταφέρει με τις πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης του, να κάνει τους παίκτες μου να ξεκινούν να τρέχουν όταν η αντίπαλη ομάδα έχει κουραστεί!».

Πηγή: eviabasket.gr