Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Δόξα Λευκάδας: Απογοήτευση από την προσέλευση του κόσμου

Η εικόνα του κλειστού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Δούκα δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι διοικούντες, για μια ομάδα που είχε 5 νίκες συνεχόμενες, που παλεύει για καλύτερο πλασάρισμα στην 5άδα των play offs(δεν χάνει τα play offs) και που έχει στόχο την άνοδό της στην Α1 και υπό προϋποθέσεις μπορεί να επιτευχθεί.

Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ικανοποιητική και πολλά μέλη του ΔΣ το σχολίασαν αρνητικά αυτό το περιστατικό. Μάλιστα, όλη την εβδομάδα ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου, μέσω συνέντευξης του Φώτη Τακιανού και του Σάκη Καρύδα, αλλά δεν είδαν την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Επίσης, ούτε το ότι ο Δούκας μας είχε 2-0, με ήττες που πόνεσαν και με παρατράγουδα στο α΄ παιχνίδι, φαίνεται ότι “άγγιξε” τον κόσμο της Λευκάδας για να κατέβει στο κλειστό να υποστηρίξει τις προσπάθειες των παιχτών του Φώτη Τακιανού

Βέβαια τέτοια εποχή δεν μπορούμε να περιμένουμε αρκετά, γιατί ζούμε σε ένα τουριστικό μέρος που οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν και δεν είναι όπως το χειμώνα όπου υπήρχε άφθονος χρόνος για πολλά πράγματα.

Όμως υπάρχει και η άλλη η εκδοχή, που λέει ότι ο κόσμος είναι μόνο πανηγυρτζής, αγαπάει μόνο τις νίκες(έλα όμως που η Δόξα είχε 5 σερί), γουστάρει μεγάλους αντιπάλους και ονόματα και όχι ομάδες τις “σειράς” όπως βλέπει το Δούκα.

Προσωπικά, η Λευκάδα λίγες φορές έγινε έδρα, με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί από την διοίκηση. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με την Λιβαδειά, άλλο ένα με τον Κόροιβο, με την ΑΕΚ που προσέλκυσε το κόσμο λόγω ονόματος….Τίποτε άλλο!!! Μεταξύ μας, στη…Μητρόπολή μας γίνεται περισσότερη….φασαρία από οτι στο κλειστό μας.

Αυτά που λένε ορισμένοι για το αν αξίζουμε να είμαστε στην Α2, στην Α2 ή στο τοπικό απλά τα ξεπερνάω και ούτε ο κόσμος φταίει για την ήττα…..Η ομάδα έχει δείξει σε όλη την πορεία της πως αξίζει το σεβασμό όλων και όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή που έρχεται με τα play offs….

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains