Μόλις τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με τα πρώτα πλέι οφς και πλέι άουτ να πλησιάζουν, γράφοντας την δική τους ιστορία στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα της χώρας.

Ωστόσο, και με την προκήρυξη να είναι σαφέστατη, και τα πλέι οφς να έχουν κλειδώσει, οι ομάδες που εμπλέκονται στα πλέι άουτ, τα οποία αναμένονται και ψυχοφθόρα, έχουν συνταχθεί, προσπαθώντας να τα αποφύγουν, έχοντας την δική τους πρόταση, και ρίχνοντας την στο τραπέζι.

Έτσι, χθες (11/5) υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ και πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδη Γολέμη, και εκπροσώπους των ομάδων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Οι ομάδες προτείνουν να υποβιβαστούν μόνοι οι δυο τελευταίες ομάδες και να μην διεξαχθούν τα πλέι άουτ, με τις ομάδες να παραμένουν στις 16, και θα καταθέσουν το συγκεκριμένο αίτημα και γραπτά.

Η ομοσπονδία από την πλευρά της κρατάει σταθερή στάση, τονίζοντας ότι τα πάντα θα γίνουν όπως αναφέρει ο κανονισμός του πρωταθλήματος, περιμένοντας ωστόσο τις θέσεις των ομάδων. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι σχεδόν όλων των ομάδων της κατηγορίας.

Πηγή: basketblog.gr