Ο Προμηθέας υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τηνΚύμη, την οποία μάλιστα θα βραβεύσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Στα πλαίσια του αγώνα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α2 απέναντι στην Κύμη η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα θα βραβεύσει την ομάδα του Γ.Σ. Κύμης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2΄ Εθνικής και την άνοδό της στη Α1’ Εθνική Κατηγορία (Basket League ΣΚΡΑΤΣ), απονέμοντας ειδική αναμνηστική πλακέτα. Επίσης, θα τιμήσει τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου», που, εκπροσωπώντας την περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, πέτυχαν την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου . Θυμίζουμε πως στα Εκπαιδευτήρια Πάνου αγωνίζονται οι αθλητές της Παιδικής (Γκάτζιος, Μπαρδάκας, Πατσαντζόπουλος, Σανδραμάνης) και Εφηβικής (Βύρλας, Κουμουνδούρος, Κυριλής, Μαλτέζος, Τσέρσακ) ομάδας του Προμηθέα, που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» και φοιτούν με άριστες επιδόσεις στο Εκπαιδευτήριο της Ναυπάκτου, ενώ προπονητής είναι ο Γιώργος Σταθάτος (βοηθός προπονητής της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα).

Ο αγώνας με την Κύμη θα διεξαχθεί το Σαββάτο 28 Μαΐου, στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής, στις 5 το απόγευμα και θα καλυφθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ».