Έγιναν αναφορές περί "υιοθεσίας" της ομάδας των Μαχητών Πεύκων από τον Άρη, κάτι που βεβαίως ως όρος, από μόνος του, υποτιμά την προσπάθεια και των δύο ομάδων, που έτσι κι αλλιώς έχουν καλές σχέσεις. Από την άλλη το θέμα, ως γενική έννοια, σαφώς και ισχύει από πέρσι, όταν και οι Μαχητές είχαν κάποιους παίκτες που πέρασαν από τον Άρη (Γερομιχαλός, Μάρουσιτς, Λευκαδίτης κ.α.) και είναι γνωστή η πολύ καλή σχέση που έχει ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης με τον Δημήτρη Πρίφτη. Δεν έγινε τώρα η προσπάθεια επέκτασης των καλών σχέσεων των δύο ομάδων...

Ήδη φέτος έπαιξαν 5-6 φιλικά μεσούσης της σεζόν για να βοηθήσει η μία την προετοιμασία της άλλης, ως ένα μικρό παράδειγμα. Από την άλλη δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού ακόμη περί περαιτέρω συνεργασίας, η οποία και σαφώς θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές, όμως αναμένεται να γίνει.

Και ο Άρης θα έχει μια ομάδα στην οποία θα μπορεί από κοντά να παρακολουθεί παίκτες που τον ενδιαφέρουν ή που μακροπρόθεσμα θα του ανήκουν και οι Μαχητές θα έχουν λύσεις στο ρόστερ τους με διψασμένους για μπάσκετ παίκτες, όπως είναι και όλη η φιλοσοφία της ομάδας άλλωστε εξ αρχής, που θα παίξουν σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2. Κακά τα ψέματα, οι Μαχητές είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε ένα δύο ανθρώπους και χωρίς τέτοιες κινήσεις είναι δύσκολο να "σταθούν" σε μια τόσο ανταγωνιστική κατηγορία. Και φέτος που τα κατάφεραν, πρόκειται περί εκπληκτικού άθλου το λιγότερο!

Πηγή: basketplus.gr