Ο έμπειρος γκαρντ του Προμηθέα Πάτρας, Φάνης Κουμπούρας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια».

Για το fair play στην αναμέτρηση με τον Εθνικό: «Έχει γίνει μεγάλο θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο διαιτητής είχε πάρει την απόφαση του και ήταν ξεκάθαρο πως βγάλαμε εμείς την μπάλα εκτός, απλά πήγα και του είπα πως έχει απόλυτο δίκιο».

Για το τελευταίο ματς πλέι οφ στην Καλλιθέα και την άνοδο της Κύμης: «Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια και οι ομάδες είναι ακριβώς ισοδύναμες. Πραγματικά το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Από τα μέσα της χρονιάς η Κύμη είχε ανοδική πορεία. Ο Φάρος ξεκίνησε καλύτερα, έκανε σερί νικών συν την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου αλλά όλα κρίνονται στο τέλος. Από κει και πέρα για τη διαδικασία των πλέι οφ πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ ωραία αλλά είναι μεγάλο το Πρωτάθλημα. Ο… πιο σημαντικός τελικός όμως είναι στις 16 Ιουλίου (σ.σ. η ημερομηνία του γάμου του)».

Για τους τελικoύς της Basket League: «Πραγματικά αυτοί οι τελικοί ήταν διαφήμιση του μπάσκετ. Τα συναισθήματα άλλαζαν συνεχώς. Ίσως πρέπει αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις να προωθήσουν περισσότερο το άθλημα που αγαπάμε και ο κόσμος να το αγκαλιάσει πιο πολύ».

Για τους τελικούς του ΝΒΑ: «Από την αρχή πίστευα πως δεν θα το πάρουν οι Γουόριορς. Πίστευα πως θα είχαν καλύτερη τύχη οι Σπέρς αλλά δεν τα κατάφεραν. Τώρα θέλω να το πάρουν οι Καβαλίερς. Το Γκόλντεν Στέιτ δείχνει το δρόμο και ακολουθεί το δικό του πλάνο τα τελευταία δύο χρόνια».