Τέλος εποχής στο Παγκράτι. Ο Ντίνος Καλαμπάκος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, που πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν φτάνοντας ως και τα πλέι οφ ανόδου!

Ο έμπειρος τεχνικός που «κράτησε» την τελευταία τριετία τους «ροσονέρι» με μία προσωπική δήλωση ενημέρωσε για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς «επιθυμούσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, δυστυχώς οι συνθήκες δε το κατέστησαν εφικτό».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά από μία αξέχαστη τριετία γεμάτη επιτυχίες και με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά, που έφερε το Παγκράτι στα playoffs, με έντονη συναισθηματική φόρτιση ανακοινώνω ότι αποχωρώ από το Σύλλογο της Ζωής μου.

Τόσο το Παγκράτι όσο κι εγώ επιθυμούσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Δυστυχώς οι συνθήκες δε το κατέστησαν εφικτό.

Οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Σύλλογος εξάντλησε τις δυνατότητές του τα τελευταία χρόνια.

Επιπροσθέτως, θέλω να πιστεύω, ότι και ο Σύλλογος αναγνωρίζει πως επαγγελματικά και οικονομικά, για την ομάδα της καρδιάς μου, χρησιμοποίησα όλα μου τα «αποθέματα».

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες στα τρία αυτά χρόνια της συνεργασίας μας και τη Διοίκηση του Παγκρατίου.

Ο ΑΟΠ δεν είναι κάτι απρόσωπο για εμένα. Είναι φίλοι, συμμαθητές και παλιοί συμπαίκτες με τους οποίους μας συνδέουν σχέσεις πραγματικής φιλίας – ζωής.

Ευχαριστώ, Καλαμπάκος Ντίνος»