Με μία λιτή ανακοίνωση στο λογαριασμό της στο facebook η ομάδα της Λιβαδειάς... αποχαιρέτησε την Α2 επιβεβαιώνοντας πως η θέση θα πάει στον Χολαργό. Μάλιστα λίγη ώρα νωρίτερα είχαν ευχαριστήσει και τον τεχνικό Χρήστο Μωραΐτη που είχε βοηθήσει στην παραμονή μέσω των πλέι άουτ κόντρα στο Περιστέρι.

Η ανάρτηση: - Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της, με ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά επιτυχημένη με την παραμονή της ομάδος στην Α2.

- Δυστυχώς όμως, η ομάδα μας δεν θα υφίσταται του χρόνου με το Χολαργό να παίρνει την θέση της. Οι λόγοι πολλοί, όμως θα εξηγηθούν σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

- Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίξατε αυτή την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, αλλά και να ευχαριστήσει ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ τους χορηγούς μας για την σημαντική βοήθεια τους.

- Καλό καλοκαίρι σε όλους ..

Και η ανακοίνωση: «Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου μας, αλλά και ο πρόεδρος κ. Νικόλαος Καφρίτσας προσωπικά, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ. Χρήστο Μωραϊτη, πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν προπονητή

Ο κ. Μωραϊτης, ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες, βγήκε μπροστά στα δύσκολα και απέδειξε πως τον προπονητή δεν τον κάνει η κατηγορία αλλά η γνώση και η αγάπη του για αυτό.

Coach, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα σου με υγεία και πολλές επιτυχίες».