Ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε στη δεύτερη παράταση στα Πεύκα χάνοντας μιας σπουδαία ευκαιρία ώστε να πάρει προβάδισμα στη μάχη της ανόδου, με την ομάδα της Ερυθραίας ωστόσο να έχει πολλά παράπονα από τις αποφάσεις διαιτητών.

Όπως σημειώνουν από την ομάδα: «Μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παίκτες και προπονητές, μια προσπάθεια για την οποία είμαστε υπερήφανοι, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα παράπονα μας για τη διαιτησία του σημερινού (σ.σ. χθεσινού) αγώνα.

Δε θα σταθούμε στις 44 ελεύθερες βολές που σούταρε η ομάδα της Δόξας Πεύκων, δε θα σταθούμε στο ότι στο 3ο δεκάλεπτο - όπου η ομάδα του Πανερυθραϊκού βρισκόταν μπροστά με 10 πόντους - το 1ο φάουλ εις βάρος της Δόξας Πεύκων σφυρίχτηκε 1’ και 37’’ πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου και ενώ η ομάδα των Πεύκων πίεζε με σκοπό να μαζέψει τη διαφορά και να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ σε αντίθεση, στα 4 πρώτα λεπτά του ίδιου δεκαλέπτου η ομάδα μας είχε χρεωθεί με 5 ομαδικά φάουλ.

Θα σταθούμε όμως στη φάση 8 δέκατα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού,με το σκορ να είναι 62-64 υπέρ της Ερυθραίας και την ομάδα του Πανερυθραϊκού έτοιμη να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη...

Όμως οι κύριοι Παγώνης και Σταματόπουλος είχαν άλλη άποψη...σφυρίζοντας ανύπαρκτο φάουλ και στέλνοντας την ομάδα της Δόξας Πεύκων να διεκδικήσει το παιχννίδι στην παράταση...

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό...

Και επειδή δε θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, το dvd ολόκληρου του αγώνα είναι στη διάθεση της ΚΕΔ.

Με τιμή, Το ΔΣ του Πανερυθραϊκού ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ».