Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον που έχει δημιουργηθεί με τις συζητήσεις Δρακόπουλου-Σιαμάνη για συγχώνευση Ηρακλή με Τρίκαλα αλλά πως προετοιμάζεται είτε για Α1, είτε για Α2.

Αναλυτικά:

«Ακόμη δε ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του προέδρου να αγοράσει ΑΦΜ ομάδος που ανήκει στην Α1 και πολλές είναι οι πιθανότητες να αγωνιζόμαστε στην Α1», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή.

Στη συνέχεια είπε: «Είμαι ρεαλιστής και κρατάω μικρό καλάθι. Προσπαθώ να έχω τα δύο πόδια μου και στις δύο βαρκές. Έχει κυκλοφορήσει ήδη και δεν είναι κάτι που λέγεται πρώτη φορά. Ίσως δημόσια από μέλος της ομάδος του Ηρακλή να ακούγεται για πρώτη φορά, αλλά είναι γνωστό και έχει γραφτεί και σε αρκετά σάιτ. Δεν είναι κρυφό πως ο πρόεδρος (σ.σ. Δρακόπουλος) έχει συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο των Τρικάλων (σ.σ. Σιαμάνης), ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός κύριος και πιθανά να επέλθει συμφωνία, πιθανά και όχι. Εγώ πάντως προετοιμάζομαι και για τα δύο δεδομένα, δηλαδή είτε η ομάδα παίξει Α1, είτε Α2, γιατί δε ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πορεία η κατάσταση».

Για το αν πρέπει να γίνουν επιλογές στοχευμένες ώστε ο Ηρακλής να κοιτάξει ψηλότερα, τόνισε: «Έτσι ακριβώς είναι. Θα επιλέξουμε κάποια από τα παιδιά που δώσανε τον εαυτό τους και έχουν την προοπτική να μας βοηθήσουν και την επόμενη χρονιά να μείνουν κοντά μας και από εκεί και πέρα να βρούμε κατάλληλους παίκτες οι οποίοι να έχουν τις προδιαγραφές να βοηθήσουν την ομάδα να παλέψει για την άνοδο και αν είναι δυνατόν να έχουν δυνατότητες να παίξουν στην Α1».



Πηγή: bluearena