Για μία ακόμα χρονιά θα φορά τη φανέλα του Δούκα ο Παναγιώτης Καυκής. Ο πολύπειρος γκαρντ δήλωσε ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και υποσχέθηκε... προσπάθεια για το κάτι παραπάνω τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε πως ο Δούκας σώθηκε και έμεινε οριακά εκτός των πλέι οφ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Σ.Ε. Δούκα εγκαινιάζει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, με την ανακοίνωση της παραμονής του Παναγιώτη Καυκή.

Ο έμπειρος playmaker (36χρονών, 1.96μ.) και αρχηγός της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο επιπλέον χρόνια και θα ηγηθεί της προσπάθειας για μια ακόμη καλύτερη πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Την περασμένη σεζόν (την πρώτη του στην ομάδα), αποτέλεσε ένα από τα βασικότατα "εργαλεία" του Α.Σ.Ε.Δ. πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 4 ασίστ., 3 ριμπάουντ και 1 μπλοκ στα 27 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη καριέρα μου στον Δούκα, ο οποίος έδειξε από την αρχή ότι ήθελε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να βρίσκεται μέλος ενός συλλόγου όπου τον απασχολεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, με όλα τα υπόλοιπα θέματα να είναι λυμένα... Στόχος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να έχουμε όλοι μας υγεία και να κάνουμε το... κάτι παραπάνω σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα».