Συνταγή που πετυχαίνει δε χρειάζεται αλλαγές. Ο Σάββας Συμεωνίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του συνεχίζουν στο τιμόνι του Δούκα αρχίζοντας τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε: «Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάββα Συμεωνίδη, εγκαινιάζοντας έτσι την έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2. Στο πλευρό του τεχνικού του Α.Σ.Ε.Δ. θα παραμείνουν οι Λευτέρης Καλογήρου και Κώστας Αγγέλου ως άμεσοι συνεργάτες του.

Ο Σάββας Συμεωνίδης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη και συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση μιας εξαιρετικής πορείας η οποία είχε ως απολογισμό 13 νίκες και 8 ήττες, με αποτέλεσμα την κατάκτηση της 7ης θέσης στη κατάταξη.

Σε δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον πάγκο του Δούκα, ο Σάββας Συμεωνίδης τόνισε: "Αποτελεί μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Α.Σ.Ε. Δούκα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα πορευτούμε και τη νέα σεζόν με την ίδια φιλοσοφία που είχαμε και φέτος, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα φέρει τον Δούκα όσο το δυνατόν πιο ψηλά, σε ένα δύσκολο και συναρπαστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2".

Από τη πλευρά του, ο Λευτέρης Καλογήρου σχολίασε αναφορικά με τον δεύτερο χρόνο του στο τεχνικό τιμ της ομάδας: "Το να αποτελείς μέλος του τεχνικού τιμ του Δούκα, που εκτός από σύλλογος είναι και σχολείο, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και θα προσπαθήσαμε να φανούμε αντάξιοι της επιλογής της διοίκησης. Στόχος ενόψει της νέας σεζόν είναι να συνεχίσουμε από εκεί μου μείναμε φέτος...".
Τέλος, ο Κώστας Αγγέλου, ο παλαιότερος όλων, καθώς ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντική χρονιά η φετινή και αποτελεί για όλους μας μια ακόμη πρόκληση... Πέρσι καταφέραμε να καθιερωθούμε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι διαθέτουμε... μέταλλο. Για τη νέα σεζόν κοιτάμε λίγο πιο ψηλά και στη πορεία θα φανεί αν θα τα καταφέρουμε...».