«Έπιασε δουλειά» η νέα διοίκηση του ΕθνικούΣυνάντηση με την πρόεδρο του ερασιτέχνη Εθνικού Δώρα Ιωαννίδου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της νέας διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης και Μάνος Παγώνης, αντίστοιχα.

Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες: Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση του πλάνου της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, αναλύθηκαν οι προτεραιότητες και επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει -πρώτα απ' όλα- να ευχαριστήσει τον Βασίλη Δέρβο, για την μεγάλη προσφορά του και εκφράζει την πεποίθησή της ότι πολύ σύντομα θα ξαναβρεθεί κοντά στην ομάδα, αφού είναι κοινή η αγάπη για τον Σύλλογο.

Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού και προσωπικά την πρόεδρο Δώρα Ιωαννίδου, για την εμπιστοσύνη που της έδειξε και να υποσχεθεί πως το τμήμα μπάσκετ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες κατηγορίες του αθλήματος, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική και όχι μόνο, συγκυρία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει να καλέσει όλους όσοι αγαπούν τον Εθνικό να συνδράμουν, όχι μόνο οικονομικά.

Γιατί γνώμονας όλων είναι η αγάπη προς τον Σύλλογο και στο πλαίσιο αυτό, δεν περισσεύει κανείς.

Ακόμη, θέλει να ενημερώσει τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ, πως θα γίνουν όλα όσα πρέπει, ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την στελέχωση της ομάδας, με πρώτη την ανακοίνωση πρόσληψης εγνωσμένης αξίας προπονητή, με θητεία σε Α1 και Α2, με τον οποίο ήδη υπάρχει συμφωνία, και ο οποίος αποκλειστικά, θα επιλέξει το ρόστερ της ομάδας.

Σε δήλωσή τους οι κ.κ. Δεριζιώτης και Παγώνης αναφέρουν: «Ο Εθνικός δεν είναι μια παρέα ανθρώπων, με περίσσευμα ελεύθερου χρόνου. Ο Εθνικός δεν είναι μια ευχάριστη ερασιτεχνική δραστηριότητα, δεν είναι χόμπι. Ο Εθνικός είναι μια ιδέα, μια εναλλακτική αντίληψη στον αθλητισμό, με την οποία μεγαλώσαμε εμείς και θέλουμε να μεγαλώσουν και τα παιδιά μας. Ο Εθνικός είναι ομάδα παντός καιρού και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Πειραιώτες.
Τα καλύτερα είναι αυτά που θα ζήσουμε. Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο…».

Σχόλια