Παρότι το όνομά του βρέθηκε ως μεταγραφικός στόχος ομάδων της Basket League εντούτοις ο Γάιος Σκορδίλης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Φάρου βάσει του συμβολαίου που είχε υπογράψει πέρυσι.

Ο Φάρος μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με γεμάτη τη γραμμή των ψηλών του (υπάρχουν ακόμα Κατούφας, Πετροδημόπουλος στο ‘’5’’).

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον σέντερ, Γάιο Σκορδίλη. Ο Κερκυραίος παίκτης, ο οποίος συνετέλεσε στην εκπληκτική περσινή πορεία του Φάρου μας, συμφώνησε ώστε να αγωνίζεται στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν. Έτσι, μετά τη συμφωνία του Χρήστου Πετροδημόπουλου, ο προπονητής μας, Γιάννης Τζήμας θα έχει στη διάθεσή του και το Σκορδίλη ώστε να «θωρακίσει» τη ρακέτα του Φάρου μας».

Ο Γάιος Σκορδίλης μετά την ανανέωση με το Φάρο δήλωσε: » Είμαι διπλά χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με το Φάρο. Γνωρίζω πολύ καλά ότι πρόκειται για μία ομάδα με συνέπεια και όραμα. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ ώσπου να απαντήση θετικά στον κ. Τσάπα καθώς είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να είμαστε υγιείς ώστε να πετύχουμς τους στόχους μας»