Τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Εθνικός καθώς απέκτησε τον 24χρονο φόργουορντ Στέλιο Χάλαρη που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Λιβαδειάς ενώ αγωνίζεται στην Α2 τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα βρίσκεται εν εν' αναμονή της πρόσκλησή της για συμμετοχή στην Α1 ωστόσο συνεχίζει να στελεχώνει το ρόστερ με νεαρούς Έλληνες παίκτες καθώς είχε προηγηθεί ο Οικονομόπουλος.

Η ανακοίνωση: «Ο Στέλιος Χάλαρης είναι από σήμερα μέρος της οικογένειας μας κι όπως ο Κώστας Οικονομόπουλος είναι πολλά υποσχόμενος. Στα 24 του, με ύψος 2μ05 έχει κάνει τη δική του διαδρομή, ξεκινώντας από τα παιδοεφηβικά του Περιστερίου και στη συνέχεια παίζοντας σε Ελευσίνα (Α2), Δούκα (Β' εθνική), Φιλαθλητικό (Α2), ΟΦΗ (Α2), Λιβαδειά (Α2)».

«Το πρώτο… κύμα των μεταγραφών περιλαμβάνει παιδιά νεαρής ηλικίας, που έχουν τη διάθεση να αναδείξουν το ταλέντο τους, μέσα από την αγωνιστική πρόοδο του Εθνικού. Είναι τα παιδιά που θα βουτήξουν για κάθε μπάλα, που θα παίξουν άμυνα, που θα ακολουθήσουν τις εντολές του προπονητή, που θα κάνουν την ομάδα μας πιο ελκυστική, γιατί θα βγάζει πάθος, φρεσκάδα και όρεξη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος Μάνος Παγώνης.

«Έχω παρακολουθήσει την πορεία του Στέλιου και διαπιστώνω ότι διαρκώς βελτιώνεται. Έχει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι - και στις δύο πλευρές του γηπέδου -, που θαρρώ ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε, κάνοντας και τον ίδιο καλύτερο παίκτη» υποστήριξε ο κόουτς Βαγγέλης Βλάχος.

«Ευχαριστώ τον κόουτς και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνουν. Η προοπτική της συμμετοχής του Εθνικού στην Α1, είναι όχι απλά επιπλέον κίνητρο για μας, αλλά ένα… όνειρο. Ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα, εγώ υπόσχομαι να δίνω το 110% των δυνάμεων μου σε κάθε αναμέτρηση, κάνοντας ό,τι ζητά από μένα ο κ. Βλάχος» τόνισε από την πλευρά του ο Στέλιος Χάλαρης.