Από… σαράντα κύματα πέρασε η συμμετοχή του Χολαργού στην Α2. Πλέον η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της, έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη αυτή πρόκληση που έχει μπροστά της. Για να επιτευχθεί, βέβαια χρειάζεται αρκετή δουλειά και όπως λέει κι ο προπονητής του Χολαργού Κώστας Παπαμάρκο «… πρέπει να ενώσουμε το μυαλό και την ψυχή μας»!

Ο αγωνιστικός χώρος, τα 28×16 μέτρα του γηπέδου τονίζει ο προπονητής του Χολαργού είναι εκείνος στον οποίο θα πρέπει να «μιλήσουν» άπαντες από εδώ και πέρα. Εκεί μέσα θα πρέπει οι αυτοματισμοί και οι συνεργασίες όλων να λειτουργούν άψογα για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί που ονειρεύονται.

«Τη στιγμή που μιλάμε, βρισκόμαστε στην Α2. Ο σύλλογος άλλαξε σελίδα και η αλήθεια είναι ότι είμαστε απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι την επόμενη… Περάσαμε ένα καλοκαίρι, με μεγάλη ένταση και αγωνία, αλλά τώρα ξεκινάμε μια προσπάθεια με μεγάλη όρεξη, μεγάλες προσδοκίες και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε», τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε: «Δημιουργήσαμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με γνώμονα το ταλέντο, την εμπειρία, τους χαρακτήρες των παικτών και την δίψα που έχουμε όλοι για διάκριση. Μιλάμε για μια τελείως καινούργια ομάδα η οποία πρέπει ίσως να δουλέψει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο μας, όμως άπαντες να είναι σίγουροι, ότι θα το κάνει. Βασικός και απόλυτος στόχος μας είναι να γίνουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο είτε εντός, είτε εκτός έδρας θα βγάζει την αγωνιστική του ταυτότητα και θα διεκδικεί την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Για να γίνει αυτό πρέπει εκτός από τις συνεργασίες και τους αυτοματισμούς να ενώσουμε το μυαλό και την ψυχή μας! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με τα συγκεκριμένα παιδιά και θα προσπαθήσω εγώ και οι συνεργάτες μου (βοηθοί οι Αρης Καλλιάς, Δημήτρης Ρώσσης, γυμναστής ο Μάκης Παναγάκης) να τους βοηθήσουμε να κάνουν την αγωνιστική τους υπέρβαση. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια».

«Ώρα σκληρής δουλειάς και ευθυνών»

Ο ρόλος της διοίκησης φυσικά είναι ιδιαιτέρως σημαντικός και σε αυτό στάθηκε ο Κώστας Παπαμάρκος. «Η διοίκηση μας έδωσε την δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί και στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε κάτι καλό. Είναι ώρα σκληρής δουλειάς και ευθυνών. Θα «απαντήσουμε» στον χώρο των 28Χ16. Αυτός είναι ο φυσικός μας χώρος και εκεί κρίνονται τα πάντα! Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες που ξεκινούν τώρα την προετοιμασία τους και μια τελευταία – και δίκη μου αλλά και όλων των ανθρώπων του Χολαργού – επιθυμία. Απευθύνομαι στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Χολαργού και τους παρακαλώ να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους».

Πηγή: infobasket.gr