Πλήρη φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΣΑΚΕ κατέθεσε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ αντιπροσωπεία του Πανιωνίου, όπως ενημέρωσαν οι «κυανέρυθροι», της οποίας ηγήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης υλοποιώντας δέσμευση που ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Πλέον σύμφωνα με την ενημέρωση του Πανιωνίου, αναμένεται να συνεδριάσει εντός των ημερών η ειδική επιτροπή για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της κενής θέσης στην Α1 κατηγορία Ανδρών.

Με αυτήν την ευκαιρία, η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΓΣΣ Πανιωνίου κ. Άρη Μισαηλίδη καθώς και τον Αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Πολύδωρο Συρίγο, καθώς και όλους τους άλλους συντελεστές και φορείς που συνέβαλαν αυθόρμητα και αποφασιστικά στην έγκαιρη και ολοκληρωμένη κατάθεση του φακέλου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ομοψυχία και τον δυναμισμό της μεγάλης μας ομάδας.

Πάνω σε αυτό το πνεύμα, στην ισχυρή ιστορία του συλλόγου, στην άμεση και ολοκληρωμένη ανταπόκριση στην πρόσκληση της ΕΣΑΚΕ καθώς και στις προοπτικές που έχει δημιουργήσει η καινούργια διοίκηση, βασίζεται η αισιοδοξία του Πανιωνίου για την θετική κατάληξη της διαδικασίας.