Παίκτης του Ψυχικού και επίσημα είναι ο Γάλλος φόργουορντ Τιεγμπέ Μπαμπά που θα αποτελέσει τον ξένο της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Ο 25χρονος έχει ανδρωθεί μπασκετικά στις ΗΠΑ ενώ πέρυσι έπαιξε στο γαλλικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της Σαλόν.

Οι «κυανοκότρινοι» είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τον Μπαμπά ενώ πλέον αναμένεται να πάρουν σειρά μεταξύ άλλων οι Γιαννίκος, Μήτσιαλος, Ιορδάνου και Γράψας.

Όπως ανακοινώθηκε: «Ενίσχυση εκ Γαλλίας για την ομάδα μας.Η διοίκηση της Α.Ε.Ψυχικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Γάλλου φόργουορντ Τιεγκμπέ Μπαμπά στο έμψυχο δυναμικό της.Είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”.

Ο Τιεγκμπέ Μπαμπά γεννήθηκε στη Γαλλία, αλλά από μικρή ηλικία μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αγωνίστηκε αρχικά στο Swow College, εν συνεχεία στο Midland Junior College και τελικά στο Portland State, όπου είχε 11.6 πόντους, 6.8 ριμπαόυντ, 1.1 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Την περασμένη σεζόν (2015-16) επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Chalon-Reims, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Γαλλίας.»