Τη φανέλα του Πανιωνίου και πάλι θα φορέσει ο Ανδρέας Πετρόπουλος που επιστρέφει στους «κυανέρυθρους» έπειτα από έναν χρόνο και ενισχύσει την ομάδα του Οικονόμου στην προσπάθεια για την άνοδο. Παρών σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και ο Νίκος Μίχαλος που όπως αναμενόταν συμφώνησε να παραμείνει και επιστρέφει έπειτα από αρκετά χρόνια στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση για τον Πετρόπουλο σημειώνει: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Ανδρέα Πετρόπουλο. Ο νεαρός γκαρντ συμφώνησε με τους «κυανέρυθρους» και επιστρέφει στον «Ιστορικό». Ο Πετρόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου Ίωνα Βαρουξάκη και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να επιστρέψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

WHO IS WHO: Ο Ανδρέας Πετρόπουλος είναι 22 χρονών, έχει ύψος 1μ96 και αγωνίζεται στη θέση των γκαρντ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στο Παγκράτι στην Α2 κατηγορία όσο και στον Πανιώνιο. Πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας».