Στην αφετηρία της νέας σεζόν μπήκαν οι παίκτες του Α.Σ.Ε. Δούκα πραγματοποιώντας το απόγευμα της Παρασκευής 19/8, στο Δαϊς, την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σάββας Συμεωνίδης και οι συνεργάτες του είχαν στην διάθεση τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μανώλη Παπαμακάριο, Ανδρέα Κανονίδη, Δημήτρη Κομποδιέτα και Αλέξη Ράπτη (σ.σ. ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο θα ενσωματωθεί τις προσεχείς ημέρες) καθώς και τους “παλιούς” Παναγιώτη Καυκή, Αλέξη Κυρίτση, Γιώργο Κουκά, Διονύση Καραμπάτσο, Γιάννη Μολφέτα, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Βένο Μαστόρο, Θοδωρή Καρρά και Γιάννη Αγραβάνη.

Συμεωνίδης: " Οι στόχοι θα μπαίνουν κάθε φορά που θα πατάμε παρκέ..."

Ο τεχνικός του Α.Σ.Ε.Δ. Σάββας Συμεωνίδης, απευθυνόμενος στους παίκτες του τόνισε:"Είστε όλοι επιλογές μου. Αυτοί που θέλησα να παραμείνουν στην ομάδα, έμειναν και αυτοί που ήθελα να είναι εδώ, είναι. Είμαστε ένα δυνατό σύνολο και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε και υπέρ του δέοντος ανταγωνιστικό.

Οι στόχοι θα μπαίνουν κάθε φορά που θα πατάμε το παρκέ, κάθε φορά που θα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή και αυτό εξαρτάται από όλους μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Δούκα. Εύχομαι υγεία σε όλους σας”.

* Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις προπονήσεις των "μπλε" θα συμμετέχει ο πρώην σέντερ της Μπιλμπάο, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής.