Μία ακόμα προσθήκη στο δυναμικό των Μαχητών με την ομάδα των Πεύκων να… επαναπατρίζει τον 23χρονο Μανώλη Τσελεντάκη που τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Όπως ανακοινώθηκε: «Νέα προσθήκη για την ομάδα μας ο NCAAer Μανώλης Τσελέντάκης.

Ο Μανώλης είναι γεννημένος το 1993, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στις θέσεις γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Αστέρια του coach Ροδόπουλου και 'εγινε 41 φορές διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων,εφήβων και νέων ανδρών κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό εφήβων το 2009.

Στη συνέχεια έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι αρχικά για το πανεπιστήμιο St Louis και μετέπειτα για το New Jersey Teck και τους Highlanders. Πέρσι στην τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε βασικός στα 27 από τα 34 παιχνίδια και σε 16 λεπτά συμμετοχής είχε συνεισφορά σε όλες τις κατηγορίες.

Πρόκειται για ένα πολύ αθλητικό παίκτη με πολύ ενέργεια και πάθος. Ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού της ομάδος μας και θα είναι σίγουρα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς».