Οικονόμου: «Μας περιμένει πολύ δουλειά» (pics)

Η δουλειά ξεκίνησε για τον Πανιώνιο το απόγευμα της Πέμπτης στο κλειστό της Αρτάκης και ο Νίκος Οικονόμου με εξαίρεση τον Φάχρο Αλίχοντζιτς (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας) είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

«Ξεκινάμε την χρονιά με την πρώτη συγκέντρωση. Υγεία να υπάρχει που είναι το πιο σημαντικό και όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ομάδας Νίκου Οικονόμου.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Πανιωνίου κ. Ίωνα Βαρουξάκη γιατί πραγματικά έφερε τους παίκτες που ήθελα πάρα πολύ να έρθουν στην ομάδα και αυτό που μέτρησε εκτός από το κομμάτι του μπάσκετ είναι ότι όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα» συνέχισε ο τεχνικός του «Ιστορικού».

«Μας περιμένει πολύ δουλειά, είμαστε καινούργια ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι τον κόσμο κοντά μας, να στηρίξει την προσπάθεια» συμπλήρωσε ο Νίκος Οικονόμου και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η προπόνηση.

Αύριο (19/8) το πρωί αλλά και το Σάββατο (20/8) οι παίκτες θα περάσουν σε δυο γκρουπ από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα γυμναστούν κανονικά στο κλειστό της Αρτάκης.Σχόλια