Στην άκρη του πάγκου των Πεύκων για τέταρτη διαδοχική χρονιά θα κάθεται ο Λευτέρη Χατζηκυριακίδης που συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα αναλάβει το σχεδιασμό και της νέας σεζόν με βασική φιλοσοφία της ομάδας τη χρησιμοποίηση και η ανάδειξη νέων αθλητών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα καθίσει στο τιμόνι της ομάδας των Πεύκων ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

Ο Χατζηκυριακίδης περίμενε τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδος με τις εκλογές του Ιουλίου. Η συνάντηση με το νέο ΔΣ έγινε σε καλό κλίμα και γρήγορα οι δύο μεριές αποφάσισαν να ανανεώσουν την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους. Η Διοίκηση εκτίμησε την μέχρι τώρα παρουσία του έμπειρου προπονητή και αναγνώρισε την αγωνιστική άνοδο της ομάδος που συντελέστη υπό τις οδηγίες του. Άλλωστε η φιλοσοφία όλων είναι η χρησιμοποίηση και η ανάδειξη νέων αθλητών κάτι που θα αποτελεί οδηγό μας και για φέτος.

Ο Χατζηκυριακίδης έδωσε στη διοίκηση μια κατεύθυνση αναφορικά με τους παίκτες που θα ήθελε να παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ, αυτούς που θα ανέβουν απο τις υποδομές καθώς και φυσικά τους μεταγραφικούς του στόχους. Οι επαφές ήδη εχουν αρχίσει , οι πρωτες συμφωνιες ηδη διαφαινονται και θα αρχισουν να ανακοινώνονται από την προσεχή Δευτέρα που θα μπουν και επίσημα οι υπογραφές.

Σήμερα το πρωί η ομάδα μας έστειλε στην ΕΟΚ υπογεγραμμένη την δήλωση συμμετοχής της στην Α2 για την αγωνιστική σεζον 2016-17 δηλώνοντας και επίσημα παρόν σε μια ακόμη ανταγωνιστική και συναρπαστική αθλητική χρονιά».