«Άλωσε» τον Χολαργό με άνεση και… στυλ η ΑΕΚ Λάρνακας, δείχνοντας ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο ενόψει των υποχρεώσεων της σε Κύπρο και Champions League. Εδώ το Live της συνάντησης.

Η ΑΕΚ παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ ανά διαστήματα και αποδίδοντας εκπληκτικά και στις δύο άκρες του παρκέ “σκόρπισε” τον Χολαργό με 57-75. Οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ έδειξαν για ακόμα μια φορά πως πρόκειται για μια “καλοκουρδισμένη” μηχανή και παρά την απουσία τεσσάρων βασικότατων παικτών δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, παίρνοντας εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στην πρώτη περίοδο (μοναδικό προβάδισμα του Χολαργού στον αγώνα ήταν το 3-2 στο ξεκίνημα!) αλλά γρήγορα παραδόθηκαν στις… ορέξεις του Primoz Brezec, ο οποίος έκανε πάρτι και οδήγησε με ασφάλεια την ομάδα του στην νίκη.

Στο τέλος μάλιστα, οι πρωταθλητές Κύπρου προσέφεραν πλούσιο θέαμα με τα εντυπωσιακά καρφώματα του Shaq Goodwin. Στον αντίποδα, ο Milosevic δεν ήταν αρκετός για τον Χολαργό, ο οποίος έδειξε αδυναμίες που πρέπει να διορθώσει ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων του στην Α2.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 29-45, 44-63, 57-75

Πηγή: cyprusbasket.net