Δύο ακόμα προσθήκες για του Μαχητές Δόξας Πευκών που συμφώνησαν με τους Πέτρο Βελισσαρίου και Χάρη Χριστοδούλου. Οι δύο παίκτες προπονούταν τις τελευταίες ημέρες υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε: «Ο Πέτρος είναι γεννημένος το 1993 και παίζει στη θέση του ποιντ γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με τα οποία είχε αρκετές διακρίσεις στις υποδομές και συνέχισε την πορεία του με την ομάδα της Καβαλας με την οποία αγωνιστήκε στην Α2 και στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ο Πέτρος είναι διεθνής με την ομάδα Παίδων και Νέων Ανδρών και μετρά συνολικά 22 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο Χάρης είναι επίσης γεννημένος το 1993 και παίζει στη θέση του γκαρντ και του σμολ φοργουορντ. Πρόκειται για ενα δυναμικό αθλητή που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλλα του Μακεδονικού και πέρσι του Πιερικού Αρχέλαου στη Β Εθνική.

Καλοσωρίζουμε τα 2 παιδιά στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».