Έτοιμη για την πρώτη της φετινή πρόκληση είναι η ΑΕΛ που το Σάββατο (17/9, 17:00) υποδέχεται την Καβάλα στο κλειστό της Νεάπολης, για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Σάκη Κουτίνα, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση, μετά τον τραυματισμό του την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Απών θα είναι και ο Σίγκουρντουρ Θορστέινσον, ο οποίος αναμένεται στη Λάρισα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Για το αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής Αβραάμ Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, και μέσα σ' αυτό καλούμαστε να δώσουμε έναν επίσημο αγώνα, απέναντι σ' έναν έμπειρο αντίπαλο. Και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό για ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα μας στηρίξει για μια ακόμη φορά. Άγχος δεν έχουμε σε καμιά περίπτωση. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ενώ ο Θοδωρής Τσιλούλης σχολίασε: «Έχουμε δώσει δύο φιλικά και ακολουθεί το πρώτο επίσημο. Σίγουρα καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη, καιθα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με παρόμοιους με μας στόχους φέτος. Θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε και να ευχαριστήσουμε τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες πάνω απ' όλα».