Ο αρχηγός του Αρκαδικού θα είναι παρών και στην επόμενη ημέρα της ομάδας. Ο Γιώργος Κοψαύτης συμφώνησε όπως αναμενόταν με τους Αρκάδες και θα φορά τη φανέλα της ομάδας για μία ακόμα χρονιά.

Όπως ανακοινώθηκε: «Η ΚΑΕ Αρκαδικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό Γιώργο Κοψαύτη.

Ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας μας θα ηγηθεί των προσπαθειών που θα γίνουν τη νέα χρονιά, η οποία θα βρει τον Αρκαδικό στην Α2.

Ο «Κόψα» μετά την ανανέωση συμβολαίου του, δήλωσε στο arcadikosbc: «Αρχικά να πω πως είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Αρκαδικό γιατί αυτή ήταν και η επιθυμία μου. Από εκεί και πέρα, βασικός μας αντίπαλος φέτος είναι σε πρώτη φάση ο χρόνος. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά στην Α2 για εμάς, καθώς το πρωτάθλημα έχει αλλάξει και υπάρχουν καλές ομάδες με υψηλά μπάτζετ.

Εμείς, έχουμε ως πρώτο ζητούμενο να γίνουμε σύντομα ομάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε αποτελέσματα. Έχουμε την ευκαιρία να καταφέρουμε κάτι πολύ δύσκολο και για να το κάνουμε πρέπει όλοι μας να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Φυσικά, για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος πάντα μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση».