Ένα βήμα πριν από τον... γκρεμό βρίσκεται το Παγκράτι που πλέον κάνει άνοιγμα στον κόσμο του και αναζητά εκεί το ποσό που χρειάζεται ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα!

Όπως ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι» απαιτούνται ακόμα 20χιλ. ευρώ για να μπορέσουν τα «κατέβουν» τη νέα σεζόν και αυτά μπορούν να βρεθούν μόνο από τους φιλάθλους.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε: «Το Δ.Σ του συλλόγου είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι παρά τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που θα επιτρέψει στην ομάδα μπάσκετ ανδρών να συμμετάσχει με αξιοπρέπεια στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 , αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Στην κρισιμότητα της στιγμής και υπό την τεράστια πίεση που ασκεί ο χρόνος, ως τελευταία λύση πλέον είναι η βοήθεια από τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας. Το ποσό που απαιτείται να εξασφαλιστεί είναι 20 χιλ ευρώ το οποίο μαζί με αυτά που έχουν προσφέρει ήδη κάποιοι φίλοι του συλλόγου θα επιτρέψει να δούμε και φέτος την ομάδα μας στο παρκέ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως από την τελική έκβαση της προσπάθειας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την αγωνιώδη προσπάθεια των τελευταίων ημερών».