Τζήμας: «Τεράστια νίκη βαθμολογικά και ψυχολογκά»

Ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου, Γιάννης Τζήμας μίλησε στο faros-bc.gr για τη μεγάλη νίκη επί του Αστακού στην οποία συνέβαλλε καθοριστικά και η εκπληκτική παρουσία των φιλάθλων μας, τους τραυματισμούς βασικών μας παικτών που καθιστούν δύσκολη την καθημερινότητά μας στις προπονήσεις καθώς τέλος και τον επόμενο εκτός έδρας Σαββατιάτικο αγώνα μας με την Καβάλα.

Αρχικά ο κόουτς είπε: «Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι σε μία γεμάτη ομάδα όπως ο Αστακός που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, κάναμε μία φοβερή εμφάνιση και πετύχαμε μια πολύτιμη νίκη. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με δώδεκα πόντους και έχεις εκτός αγώνα λόγω τραυματισμών δύο πλέι μέικερ, το Λιακόπουλο και το Μπατή όπως και το Σκορδίλη και φτάνεις λίγο αργότερα την υπέρ σου διαφορά στους δεκαοχτώ πόντους, δε μπορείς παρά μόνο να δώσεις συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα που δείξανε. Είχαμε μελετήσει σωστά τις αδυναμίες του Αστακού και εκεί «χτυπήσαμε» ώστε να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν τα μέγιστα καθώς είχαν αντιληφθεί και αυτοί τα προβλήματά μας. Δε σταμάτησαν να μας στηρίζουν ούτε λεπτό. Στόχος μας είναι να τους φέρνουμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και να χαίρονται με τον τρόπο που παίζουμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουν με τόση θέρμη και αγάπη προς εμάς».

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στην Καβάλα, μία ομάδα που αγαπώ ιδιαίτερα. Η Καβάλα παίζει πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα και είναι μια ομάδα που τη διακρίνει ο ενθουσιασμός. Παρουσίασε μια καταπληκτική εικόνα απέναντι σε δύο μεγάλα φαβορί όπως είναι ο Αστακός και ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα όπως κάτι ανάλογο έκανε και στο Κύπελλο», δήλωσε για το Σαββατιάτικο ματς με την Καβάλα.

Για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Για εμάς η συνέχεια είναι δύσκολη. Οι απουσίες των Λιακόπουλου, Μπατή, Σκορδίλη δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους αγώνες αλλά και με την καθημερινότητά μας στην προπόνηση. Υπολειτουργούμε αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις μας παρόλο που όλα τα υπόλοιπα παιδιά κάνουν φοβερή προσπάθεια. Ωστόσο, δουλεύοντας οι υπόλοιποι παίκτες μας τόσο σκληρά, προκειμένου να καλύψουν τα κενά, φτάνουν στα όρια της επικινδυνότητας. Το μόνο φάρμακο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι η υπομονή και ο χρόνος».

Σχόλια