Ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου, Γιάννης Τζήμας μίλησε στο faros-bc για τον προηγούμενο αγώνα με την Καβάλα, τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα λόγω τραυματισμών και τέλος για το εκτός έδρας Σαββατιάτικο ματς με τον Αμύντα.

Αρχικά ο κόουτς δήλωσε: «Η νίκη απέναντι στην Καβάλα ήταν η τρίτη συνεχόμενη από την αρχή του πρωταθλήματος. Ήταν μια πολύ σημαντική επικράτηση από μία ομάδα που πιέζει σ’ όλο το γήπεδο, έχει ενθουσιασμό και μια πολύ καλή έδρα. Εμείς κάναμε ένα καταπληκτικό διαβασμένο τρίτο δεκάλεπτο που δεχτήκαμε μόλις οκτώ πόντους, «χτίσαμε» μία διαφορά και εκμεταλλευόμενοι τη διάθεση των παικτών μας, καλύψαμε τα μεγάλα κενά του Μπατή, του Λιακόπουλου και του Σκορδίλη και πετύχαμε μία φοβερή νίκη».

«Προσωπικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καβάλα και τους ανθρώπους της για όσα πέρασα τρία χρόνια, για τις τιμές που μου κάνανε και τον τρόπο που μου φέρθηκαν και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου», συνέχισε ο Γιάννης Τζήμας.

Σχετικά με τη δύσκολη καθημερινότητα της ομάδας μας επισήμανε: «Αυτή η βδομάδα είναι δύσκολη για εμάς με συσσωρευμένα προβλήματα και με πολλή κούραση σε κάποιους παίκτες που έχουν υπερβάλλει εαυτούς. Παλεύουμε όμως. Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή διάθεση και εγωισμό και αυτό μας βγάζει μία αισιοδοξία να παλέψουμε».

Τέλος για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Αμύντα τόνισε: «Μας περιμένει το Σαββατιάτικο ματς με τον Αμύντα. Το πιο δύσκολο πιστεύω από τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Ο Αμύντας είναι μία ομάδα με τρομερή ενέργεια, αυτοματισμούς, γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και πρέπει να βγάλουμε ένα καταπληκτικό πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών μου αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι δύσκολο να κάνεις προπόνηση με έξι και επτά άτομα».