Ο Αίολος Αστακού δοκιμάζεται στην έδρα του Χολαργού για την 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και ο φόργουορντ της ομάδας μας, Βασίλης Κιτσούλης, κλήθηκε να δώσει το σχόλιό του στο aiolosastakoubc.gr, λίγο πριν την αυριανή (Σάββατο 29/10 στις 17:00) αναμέτρηση.

Ο έμπειρος παίκτης γνωρίζει τον επικείμενο αντίπαλο από το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου είχε έρθει το ιστορικό διπλό, όμως δεν αποπροσανατολίζεται και ξέρει πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά σχολίασε: «Ο Χολαργός γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, καθώς την αντιμετωπίσαμε στον αγώνα του Κυπέλλου. Τα αποτελέσματά του μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητικά, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το ρόστερ της ομάδος είναι πλήρες και ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας και σίγουρα η αλλαγή προπονητή κάτι θα αλλάξει στην ομάδα και στη λειτουργία της.

Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο που έχουμε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτός δεν είναι άλλος από τη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά και συστηματικά και πιστεύω ότι αυτό θα βγει στο γήπεδο. Θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια από τις πιο “γεμάτες” ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θα παλέψουμε και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη.

Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας ως προς το δέσιμο της ομάδος και συνεχίζουμε την πορεία μας στο κατά τη γνώμη μου δύσκολο και ιδιαίτερο πρωτάθλημα της Α2».