Τα… αποκαλυπτήρια των Μαχητών Δόξας Πεύκων

Σε μια όμορφη βραδιά και σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/10) η παρουσίαση της αντρικής ομάδος των Μαχητών Δόξας Πεύκων για τη σεζόν 2016-17.

Λίγο πριν το ματς με τον Φάρο Κερατσινίου, φίλαθλοι της ομάδος, γονείς των ακαδημιών, φορείς της περιοχής αλλά και τα αγωνιστικά μας τμήματα μαζεύτηκαν στο εστιατόριο «ΚΟΡΥΦΗ» για να δουν από κοντά και να γνωριστούν με τους νεόυς αθλητές της ομάδας.

Το λόγο πήρε στην αρχή ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ, Άγγελος Παντέλογλου, ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό της περσινής χρονιάς και στη συνέχεια σύστησε το καινούργιο ΔΣ σε όλους τους παρευρισκομένους. Από την πλευρά του Δήμου μίλησε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πεύκων κύριος Αλέκος Σιμητόπουλος ο οποίος, αφού είναι και άνθρωπος του χώρου, υποσχέθηκε να είναι κοντά μας σε όλη τη χρονιά και τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός σε ομάδες σαν τη δική μας που έχουν έντονη ενασχόληση με δρώμενα σχετικά με νέα παιδιά.

Αυτόγραφα για όλους από τον Jawara

Ιδιαίτερη μνεία έγινε αργότερα από την ομάδα στον Μιχάλη Ζορπίδη, του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδης, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες τα τελευταία 6 χρόνια αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες. 

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής της ομάδος Λευτέρης Χατζηκυριακίδης εξηγώντας τη δυσκολία που θα έχει και το φετινό πρωτάθλημα γεγονός που καθιστά πολύ σημαντικό την στήριξη όλων σε αυτήν την προσπάθεια. Ο πρόεδρος της ομάδος ακολούθως παρουσιάσε έναν έναν τους αθλητές μας και τους έδωσε τις φανέλλες τους για τη νέα χρονιά. Για μια ακόμη φορά την παράσταση έκλεψε ο Karamo Jawara ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα για τους μικρούς φίλους.
Πηγή: infobasket.gr

Σχόλια