Τζάμπολ στο Πρωτάθλημα της Α2. Οι ομάδες είναι έτοιμες, ότι έγινε, έγινε. Βλέπουμε συλλόγους με μεγάλη δυναμική και μια πιθανότητα διάκρισης σε έναν μαραθώνιο αγωνιστικό.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης

Πολύς ο ανταγωνισμός, αρκετά μεγάλα συμβόλαια και μια πρόβλεψη, που δε μπορεί να γίνει εύκολα. Φάρος, Πανιώνιος, Αίολος Αστακού και Ηρακλής θα είναι δυνατές ομάδες με έμπειρους παίκτες και φιλόδοξους προπονητές. Η αποκέντρωση κυριαρχεί και φέτος με Κρήτη, Λάρισα και Πελοπόννησο, ενώ δε θα μείνουν χωρίς να παλέψουν Μαχητές και Καβάλα.

Προπονητές υπάρχουν και καλοί μάλιστα στην κατηγορία. Θα φανεί όμως στην πορεία ποιος θα κόψει το νήμα της ανόδου. Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Δε μπορεί να πει κανείς κάτι για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ας υπάρχει υγεία στα σωματεία και να πάρουν όλοι οι παίκτες τα χρήματά τους. Δεν εύκολοι οι καιροί, πολλοί παίκτες είναι μπαμπάδες και έχουν ανάγκη τα χρήματα.

Η ομάδα που θα κάνει τις λιγότερες γκέλες με τους μικρομεσαίους θα πάρει προβάδισμα. Όμως, το Πρωτάθλημα της Α2 είναι ένας μαραθώνιος με πολλές παγίδες. Και θα αντέξει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή. Πολλές οι δύσκολες ομάδες, συνήθως σε τέτοιες κατηγορίες οι προβλέψεις είναι θεωρητικές. Καλή χρονιά με υγεία και οι καλύτεροι ας πάρουν τις θέσεις που οδηγούν στην Α1!