Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής φιλοξενείται στο Δαΐς εκεί που Δούκας υποδέχεται τον επίσης αήττητο Ηρακλή. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη θα παραταχθεί πλήρης και με στόχο το "τέσσερα στα τέσσερα", προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να πετύχει μια σημαντική νίκη επί ενός εκ των διεκδικητών της ανόδου. Το μεγάλο ματς θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. με διαιτητές τους κ.κ. Παναγιώτου, Δεσλή και Τζαφλέρη.

Καλογήρου: Παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων

Για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Συμεωνίδη στη τεχνική ηγεσία, Λευτέρης Καλογήρου: "Ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης θα ήταν ντέρμπι, όπως και να είχαν ξεκινήσει οι δύο ομάδες γιατί διαθέτουν και οι δύο πάρα πολύ ποιοτικά ρόστερ, ενώ έχουν αμφότεροι πολύ υψηλούς στόχους. Επομένως, πιστεύω να γίνει ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα ντέρμπι, ένα ντέρμπι πρωτοπόρων", τόνισε ο εκ των προπονητών των "μπλε" και πρόσθεσε: "Περιμένω πως η ομάδα θα ανταποκριθεί γιατί έχει "χτιστεί" για τέτοιους αγώνες. Το προσεγγίζουμε ως ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς".

Μολφέτας: Ενέργεια και ριμπάουντ...
Από τη πλευρά του ο φόργουορντ του Α.Σ.Ε.Δ Γιάννης Μολφέτας σχολίασε: "Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας με μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, οποία επίσης έχει κάνει το 3x3. Επομένως, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, να περιορίσουμε τα λάθη και νομίζω πως η ενέργεια που θα βγάλουμε αλλά και τα ριμπάουντ, είναι αυτά που θα κρίνουν το παιχνίδι".