Το κύπελλο και η αναμέτρηση με την Κύμη αποτελούν παρελθόν για τους παίκτες του Πανιωνίου που έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας απέναντι στον Εθνικό στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Θεωρώ ότι είχαμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Το πρόγραμμα μας ήταν δύσκολο, με πολλά ταξίδια, με πολύ κούραση και κάνοντας τρεις σερί νίκες παίξαμε στην συνέχεια με την Κύμη. Θεωρώ ότι ήταν ένα δικό μας παιχνίδι το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τώρα κοιτάμε μπροστά, γιατί δεν ήταν στόχος μας το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα» εξηγεί ο Τάσος Δημητριάδης που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του «Ιστορικού» στον αγώνα κυπέλλου με την Κύμη και συμπλήρωσε: «Ξεκινάμε το Σάββατο μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».

Οι πρεμιέρες εγκυμονούν κινδύνους, αλλά οι «κυανέρυθροι» δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Νίκου Οικονόμου για να είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με το… δεξί.

«Οι πρεμιέρες είναι τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός διαθέτει καλό ρόστερ, καλούς παίκτες αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτε, έχουμε πολύ καλή ομάδα, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω ότι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα» κατέληξε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του «Ιστορικού».