Πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του είχε ο Στέφανος Πέρκος καθώς ο ΓΣΛ γνώρισε μία ακόμα εντός έδρας ήττα, από τον Αμύντα με 57-47.

Ο νέος τεχνικός της λαρισινής ομάδας ανέφερε: «Διαπίστωσα ότι ένα κομμάτι της ομάδας μου, ένα τμήμα των παικτών δεν ήταν πραγματικά συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να θέλουν αυτό το παιχνίδι. Τους το επισήμανα στα αποδυτήρια με ότι επιπτώσεις μπορεί να έχει γι’ αυτούς προσωπικά, περεταίρω στην πορεία της ομάδας. Ζητώ συγνώμη από τους ανθρώπους που ήρθανε να δουν την ομάδα διότι κάποια στιγμή, ας μου επιτραπεί η έκφραση, αυτό που παρουσιάσαμε ήταν ένα «έκτρωμα». Αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό, παρόλο που είμαι πολύ λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά η ομάδα που παρουσιάσαμε ήταν εκτρωματική. Θα δούμε τι θα γίνει περεταίρω, ίσως μια μερίδα των παικτών δεν ήταν το καταλληλότερο γι’ αυτή την ομάδα. Δεν είμαι αρμόδιος να το καταδικάσω, διότι δεν έκανα εγώ αυτές τις επιλογές. Παρόλα αυτά αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να λέγονται παίκτες του Γυμναστικού, ας ληφθεί ως απειλή, αλλά θα πρέπει να αλλάξουν στάση και συμπεριφορά. Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες του».

Γκιουλέκας: «Πρέπει να ανασυνταχτούμε»

Από την πλευρά του ο πολύπειρος Σωτήρης Γκιουλέκας σχολίασε: «Ήταν μια άσχημη ήττα για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν πάρα πολύ όμως δεν ξεκινήσαμε καλά και βρεθήκαμε πίσω με 7-0. Βρήκαμε κάποια σουτ μετά, βελτιώσαμε την άμυνά μας και πλησιάσαμε λίγο στο σκορ. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου μπήκαμε νωθρά και δείξαμε δυστυχώς ότι δεν θέλαμε τόσο πολύ το ματς όπως η άλλη ομάδα. Τώρα από εδώ και πέρα πρέπει να ανασυνταχτούμε πάλι, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, θα πρέπει αν κάνουμε αυτοκριτική και να δούμε ο καθένας τι παραπάνω μπορεί να δώσει στην ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να κάνουμε νίκες, διότι δεν είναι απλά σημαντικό πλέον, αλλά κάτι παραπάνω να πάρουμε βαθμούς. Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά μόνο να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο από ότι δουλεύαμε ως τώρα».