Μία σημαντική νίκη απέναντι στο Παγκράτι σημείο το Ψυχικό και οΓιώργος Ρεμεντέλας μιλώντας για την αναμέτρηση ανέφερε: «Η ομάδα μας πέτυχε μια σημαντική νίκη το Σαββάτο αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν οι αθλητές μου στο γήπεδο σε κάθε προπόνηση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να αφήσουν πίσω την αναστάτωση με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ μας.

Μια νίκη που τονώνει την ψυχολογία μας και μας δίνει δύναμη για τη συνεχεία και κίνητρο να προσπαθούμε καθημερινά με την ιδία προσήλωση για να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι στις απαιτήσεις κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Για να δώσουμε αξία στη νίκη αυτή επιβάλλεται να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα το προσεχές Σαββάτο εναντίον του Ηράκλειου μιας παραδοσιακής μπασκετικής δύναμης το οποίο έχει στις τάξεις του έμπειρους και ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους σε ομάδες της Basketleague όπως ο καλός φίλος Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε και με τα χρώματα μας τη σεζόν 2014-15, ο Γιάννης Λιανός και ο Θέμης Κουπίδης. Ελπίζω να υπάρξει σημαντική προσέλευση φιλάθλων που αγαπούν την ομάδα αυτής της πόλης και να στηρίξουν τα παιδιά που θα αγωνιστούν για τη νίκη».